Держдума хоче зробити сепаратистів з Криму "жертвами репресій України"

У Держдумі РФ пропонують визнати сепаратистів української АР Крим "жертвами політичних репресій України", повідомляє "Український дисидент".
Відповідний законопроект зареєстрований у Госдумі 7 липня депутатами на чолі з лідером КПРФ Геннадієм Зюгановим.
Дію вже чинного закону про політрепресії в СРСР пропонується поширити на жителів Криму, які "зазнали репресій з боку української влади за свої політичні переконання".
Хронологічно зареєстровані правки охоплюють весь період після проголошення незалежності Україною в 1991 році до незаконної анексії Криму Росією у 2014-му.
Під російську "реабілітацію" мають потрапити ті, хто зазіхав на цілісність України, що у версії РФ називається "закликами і діями, спрямованими на возз'єднання території Республіки Крим з РФ".
Як відомо, в Україні розслідується низка кримінальних справ проти кримських сепаратистів і колабораціоністів, на чолі з Сергієм Аксьоновим і Володимиром Константиновим.
Також ГПУ розслідує справи проти кримських суддів і правоохоронців, які зрадили присязі Україні і працюють на окупаційний режим.
Це - добре, скажете Ви, але ж, що це дасть і як це поверне Крим? Ну засудять їх усіх за державну зраду, винесуть вирок, а хто їх видасть для довічного ув'язнення в Україні? Чи Україна, як Ізраїль, буде викрадати з Криму та Москви всіх зрадників? То в Україні вже працює така розвідка? Нажаль, питання ці залишаються без відповіді, оскільки в Україні досі не існує жодних планів з деанексії Півострова. 
Більш того, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов категорично відкидає будь-яку можливість визнання в майбутньому Україною Криму, як частини РФ, навіть не визнаючи, що цього замало.
Коментуючи інформацію про те, що Росія нібито запропонувала Україні визнати Крим російським в обмін на списання боргу в $100 мільярдів О.Турчинов у старому дусі парламентського популізму заявив: "Ми територією не торгуємо. Тому і Крим повернемо, і 100 млрд відсудимо".
Якщо справи у міжнародних судах ще якось можна виграти на користь українських підриємств та установ, то це ще далеко не факт, що росіяни поспішатимуть виплачувати їх збитки. А як ми повернемо Крим, коли ніхто нічого з цього приводу не робить?
Нагадаємо, що деякі російські ЗМІ поширили інформацію про те, що нібито керівництво РФ пропонує Україні визнати Крим російським в обмін на списання боргу в приблизно $100 млрд, знижку на газ та інші фінансові стимули. Згідно з цією інформацією ЗМІ, Росія також нібито розглядає можливість повторного проведення референдуму в Криму під наглядом ОБСЄ.
"ЕПОНИМ"
Share on Google Plus

0 коммент.:

Отправить комментарий