У Москві затримали бойовика “ДНР” за запитом МВС України

Зараз він заарештований і перебуває в одному з СІЗО російської столиці. У Москві затримали терориста “ДНР” за запитом українського МВС.
Військовослужбовця самопроголошеної “ДНР” Олександра Костіна затримали в столиці Росії за запитом Волноваського РВ ГУМВС України, як такого, що знаходиться в розшуку за підозрою в розбійному нападі.
Про це повідомило агентству “Москва” джерело в правоохоронних органах, інформує видання "ПОДІЯ".
“Він був затриманий 12 квітня о 15:45 в аеропорту Домодєдово через те, що влада України подала його в міжнародний розшук. Зараз чоловік перебуває в одному зі столичних СІЗО”, – сказав співрозмовник агентства. У прес-службі Мособлсуду Агентству “Москва” повідомили, що Костін був заарештований у квітні.
“19 червня А.Костіну було в черговий раз продовжено арешт до 21 липня”, – сказала представник прес-служби суду Катерина Ігумнова. У свою чергу, дружина затриманого Валентина Костіна повідомила, що за фактом події вона зверталася в Московську міжрегіональну транспортну прокуратуру.
“У відповіді на мій запит говориться, що справу про екстрадицію мого чоловіка буде розглянуто Генеральною прокуратурою Російської Федерації”, – сказала Костіна.

"ЕПОНІМ"
Share on Google Plus

0 коммент.:

Отправить комментарий